CIRCUIT ITALIA TOSCANA

CIRCUIT ITALIA TOSCANA–tarif de le 299 euro/persoana + taxe aeroport

Date de plecare Bucuresti: 27.09.2018, 11.10.2018, 18.10.2018, 25.10.2018, 01.11.2018

Ziua 1: Zbor către Roma

Preluare de la aeroport și vizita in Roma (in functie de orarul de zbor). După amiază cazare la hotelul dvs. confortabil de 4 stele – Grand Hotel Boston din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră și cazare.

 

Ziua 2: Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore și Montalcino (inclus)

După ce serviți micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de ținut minte! Prima dată explorați orașul din evul mediu, Montepulciano, care tronează pe un deal și care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă veți vizita Monte Olivetto Maggiore si Montalcino.

 

 

 

Ziua 3:  Excursie în Perugia & Assisi (Excursie opțională)

După micul dejun aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională. Prima dată vizitați Perugia, capitala regiunii Region Umbria. Orașul cu străduțele sale întortocheate se află situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra Apeninilor și a Lago di Trasimeno. În cele din urmă veți călători spre Assisi, locul nașterii domnului Franz de Assisi și a domnului Klara. Assisi este unul dintre cele mai importante orașe penru pelerinii din toată Italia. Întoarcere la hotel.

Ziua 4: Excursie in Pienza – Bagno Vignoni – Val d‘Orcia (inclus)

Mic dejun. Astăzi vă invităm la o excursie în minunata Toscana. Explorați împreună cu noi orașele Pienza (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vignoni. În cele din urmă vizitați valea Orcia în sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase și fertile locuri din lume! Peisajul cu o câmpie plană din care se ridică dealuri aproape de forma conică a inspirat mulți artiști. Bucurați-vă de arhitectura impresionantă a renașterii și natură neatinsă. Întoarcere la hotel.

 

 

 

Ziua 5: San Marino (excursie opțională)

San Marino este cea mai veche republica a lumii și al treilea stat de dimensiune mică din Europa. Acest stat se află la 657 m deasupra nivelului mării și oferă vederi spectaculoase asupra peisajului rural și a coastei Adriatice și este situat la numai 10 km de Rimini. Legenda spune că fondatorul statului San Marino a fost un pietrar, care a venit din insula Rab în Dalmația și a urcat pe muntele Titano, unde a găsit o mică comunitate de creștini, persecutați pentru credința lor de către împăratul Dioclețian. San Marino este format din câteva orașe separate de munți. Capitala statului San Marino se numește chiar San Marino, este situată în vârful unui munte și este înconjurată de un zid. Sit-ul  San Marino: Centru Istoric si Muntele Titano a devenit parte din Patrimoniul Cultural UNESCO din 2008. La final veți avea posibilitatea să vizitați centrul vechi al orașului și să faceți cumpărături din magazinele fără taxe adăugate.

 

 

Ziua 6: Siena (excursie opțională cu degustare de vinuri)

După micul dejun aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională în Siena. Siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Italiei, cu vechile construcții gotice din Piazza del Campo care au luat naștere între secolele 12 și 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moștenirea culturală mondială a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

Ziua 7: Roma și călătoria de întoarcere (inclus)

După micul dejun se va călători spre Roma.  Vă așteaptă un tur al orașului de circa 4 ore. Acesta vă va aduce la cele mai interesante și importante atracții ale orașului Piazza San Pietro, Basilica St. Peter, Fontata di Trevi,  faimoasa strada Via Condotti, Piazza di Spagna până ajungem la Spanish Steps si Colosseum. În funcție de ora zborului, autocarul vă va aduce la aeroport și veți începe zborul de întoarcere.

 

DURATA CIRCUITULUI: 7 zile / 6 nopti

 

 

 

 

 

 

Servicii incluse:

  • Zbor dus-întors București-Roma cu bagaj de cala si de mana
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Ghid vorbitor de limba romana
  • Cazare 6 nopti la hotel de 4*
  • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
  • Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură
  • Bilete de intrare incluse la obiectivele menționate în broșură

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 95 €/pers

Pachet  cină 7 seri: 79 €/pers. (opțional)

Pachet 3 excursii opționale: 119 euro/pers(opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 100 €/pers.

 

Cod de rezervare: PT0218ITL_AG

 

 

Datele de plecare Tarif (euro/pers)
27.09.2018 399 euro
11.10.2018 379 euro
18.10.2018 359 euro
25.10.2018 339 euro
01.11.2018 299 euro