CIRCUIT SUA CANADA

CIRCUIT SUA CANADA – tarif de la 1399 euro/persoana + taxe aeroport

Date de plecare Bucuresti: 17.10.2018, 19.06.2019

Ziua 1: Sosire în New York

Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

 Ziua 2: New York City. Excursie opţională + Ascensiune în observatorul Empire State Building

După micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru până în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). După amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați până la etajul 86 al clădirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu, după ce veţi admira incredibilul spectacol nocturn al reclamelor din Times Square, autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare în în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Boston. Excursie opţională vila The Breakers-Newport

Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne către Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legată de Revoluţia Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joacă“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Veți merge în continuare către Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard, veți trece pe lângă unele puncte de atracție ale orașului Boston veţi vizita vechiul centru al orașului, Copley Square, veţi parcurge o parte a rutei istorice Libertz Trail, iar seara veţi avea timp liber în zona Quincy Market. Se înnoptează în zona Boston-ului.

Ziua 4: Boston-White Mountain National Forest-Montreal

Mic dejun. În această dimineaţă, veţi continua vizitarea orașului Boston într-un tur pietonal. Apoi vă veţi îndrepta spre Montreal, călătorind prin statele New Hampshire și Vermont către graniţa cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii cu minunatele peisaje ale White Mountain National Forest. Se înnoptează în zona Montreal

Ziua 5: Montreal-Quebec-Cabana sucre. Opţional – vizita basilica Notre Dame

Astăzi veți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada și veți face un tur al orașului Montreal. După amiază se merge către Quebec, iar cina o veți servi la “Cabane a sucre”. Pe drum, vom admira cascada Rochester și câteva așezări pitorești de pe insulă. Cazare în zona orașului Quebec.

Ziua 6: Timp liber. Opțional: Quebec Whale Whatching Cruise

Zi liberă sau optional veți putea participa la o croazieră unde veți putea privi de aproape balenele, aceste creaturi magnifice. Se înnoptează în zona Quebec.

Ziua 7: Quebec-Ottawa-Gananoque. Opţional Muzeul Canadian al Civilizaţiilor

Tur de oraș Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piață, Curtea Supremă. Veți merge apoi către Gananoque -1000 de insule, unde se va și înnopta.

Ziua 8: 1000 de insule-Toronto  Opțional: Croaziera la 1.000 de insule

Timp liber la râul St Loren sau opțional excursie cu barca pe râul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veți merge în continuare cu autocarul către Toronto. Cazare în zona Toronto.

Ziua 9: Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Opţional croaziera+cină cascada Niagara

Se vizitează orașul Niagara on the Lake. După prânz veţi participa, opţional, la o croazieră de neuitat cu vaporașul turistic pe Niagara. Apoi vă veţi caza și vă veţi pregăti pentru o cină în Turnul Skylon, de unde veţi putea admira întreaga cascadă. Se înnoptează în zona cascadei Niagara.

Ziua 10: Niagara Falls-Amish Country-Lancaster

După micul dejun vă invităm să treceți granița cu SUA și să vizitați statul New York Ne vom opri apoi în zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuită de comunitatea de Amish.Vizitați Muzeul și Casa Amish și veți servi cina într-un restaurant al comunității amish. Se înnoptează în zona Lancanster.

Ziua 11: Lancaster-Hershley`s Chocolate World – Gettysburg-Washington, DC

Veţi face un scurt tur la unul dintre cele mai faimoase parcuri tematice-Hershley`s Chocolate Word, de unde veţi putea cumpăra ciocolată americană de cea mai bună calitate. Apoi vă veţi deplasa către Gettysburg, unde veţi vizita câmpul de bătălie și orașul. După aceea, vă veţi îndrepta către Washington DC. Veţi vizita Georgetown, apoi veţi avea timp liber.Aici veți face un tur seara, unde puteți vedea cunoscutele memoriale, Casa Albă și clădirea Capitolului. Se înnoptează în zona Washington DC.

Ziua 12: Washington DC

Dimineața veți merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Albă, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. După aceea aveți timp liber să vizitați pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi și Muzeul Air & Space. Se înnoptează în zona Washington DC

Ziua 13: Washington, DC – Philadelphia  – New York City. Opţional zbor cu elicopterul deasupra New Yorkului

Astăzi veți face o vizită în centrul orașului Philadelphia, cu o scurtă plimbare la punctele de atracție turistică. În continuare veți pleca spre New York. Opţional zbor cu elicopterul deasupra New Yorkului sau shopping la The Mills Jersey Gardens. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey)

Ziua 14: Plecarea spre casă

În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere si obtinerea vizei in prealabil.

Servicii incluse:

  • Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Ghid vorbitor de limba romana
  • Cazare 12 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
  • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
  • 1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
  • 1 cină cu specific in Amish Country
  • Excursii conform program

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 495 €/pers

Excursii opționale: 269 €/pers. (opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 749 €/pers.

 

Date de plecare Tarif (euro/pers)
17.10.2018 1399 euro
19.06.2019 1499 euro