CIRCUIT SUA CANADA – tarif de la 1799 euro/persoana + taxe aeroport

Date de plecare: 27.05.2020

Ziua 1: Sosire în New York

Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnoptează în zona orașului New York (New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie opţională + Ascensiune în observatorul Empire State Building

După micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru până în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). După amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați până la etajul 86 al clădirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu, după ce veţi admira incredibilul spectacol nocturn al reclamelor din Times Square, autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare în în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Boston.

Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne către Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legată de Revoluţia Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joacă“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Veți merge în continuare către Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard, veți trece pe lângă unele puncte de atracție ale orașului Boston veţi vizita vechiul centru al orașului, Copley Square, veţi parcurge o parte a rutei istorice Libertz Trail, iar seara veţi avea timp liber în zona Quincy Market. Se înnoptează în zona Boston-ului.

Ziua 4: Montreal

Mic dejun. Apoi va veti îndrepta spre Montreal, calatorind prin statele New Hampshire si Vermont catre granita cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii cu minunatele peisaje ale White Mountain National Forest. Se înnopteaza în zona Montreal.

Ziua 5: Montreal-Quebec-Cabana sucre

Astăzi veți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada și veți face un tur al orașului Montreal. După amiază se merge către Quebec, iar cina o veți servi la “Cabane a sucre”. Cazare în zona orașului Quebec.

Ziua 6: Timp liber. Opțional: Quebec Whale Whatching Cruise

Zi liberă sau optional veți putea participa la o croazieră unde veți putea privi de aproape balenele, aceste creaturi magnifice. Se înnoptează în zona Quebec.

Ziua 7: Quebec-Ottawa-Gananoque

Tur de oraș Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piață, Curtea Supremă. Veți merge apoi către Gananoque -1000 de insule, unde se va și înnopta.

Ziua 8: 1000 de insule-Toronto  Opțional: Croaziera la 1.000 de insule

Timp liber la râul St. Loren sau opțional excursie cu barca pe râul St. Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veți merge în continuare cu autocarul către Toronto si veti face cunostinta cu orasul printr-un tur panoramic de 4 ore cu autocarul. Optional puteti participa la excursia CN Toronto.Cazare în zona Toronto.

Ziua 9: Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Opţional croaziera+cină cascada Niagara

Se viziteaza orasul Niagara on the Lake, urmând apoi transferul catre superba Cascada Niagara. Dupa prânz veti participa, optional, la o croaziera de neuitat cu vaporasul turistic pe Niagara. Apoi va veti caza si va veti pregati pentru o cina în Turnul Skylon, de unde veti putea admira întreaga cascada. Se înnopteaza în zona cascadei Niagara.

Ziua 10: Niagara Falls-Amish Country-Lancaster

După micul dejun vă invităm să treceți granița cu SUA și să vizitați statul New York . Ne vom opri apoi în zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuită de comunitatea de Amish.Vizitați Muzeul și Casa Amish și veți servi cina într-un restaurant al comunității amish. Se înnoptează în zona Lancanster.

Ziua 11: Amish Country -Washington, DC

Astazi va vet­i deplasa catre Gettysburg cu vizitarea acestuia. Dupa aceea, va vet­i îndrepta catre Washington DC. Vet­i vizita Georgetown, apoi ve­ti avea timp liber. Se înnopteaza în zona Washington DC.

Ziua 12: Washington DC

Dimineața veți merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Albă, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. După aceea aveți timp liber să vizitați pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi și Muzeul Air & Space. Se înnoptează în zona Washington DC.

Ziua 13: Washington, DC – Philadelphia – New York City

Astăzi veți face o vizită în centrul orașului Philadelphia, cu o scurtă plimbare la punctele de atracție turistică. În continuare veți pleca spre New York si veti avea timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Se înnoptează în zona orașului New York (New Jersey).

Ziua 14: Plecarea spre casă

În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere si obtinerea vizei in prealabil.

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare 12 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
 • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
 • 1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
 • 1 cină cu specific in Amish Country
 • Excursii conform program

Servicii neincluse:

 • Taxe de aeroport: 590 €/pers
 • Excursii opționale: 249 €/pers. (opțional)
 • Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
 • Suprataxă pentru camera single: 779 €/pers.

DATE DE PLECARE, TARIFE  !

Date de plecare Tarif (euro/pers)
27.05.2020 1799 euro