CIRCUIT COASTA LIKIA – tarif de la 39 euro/persoana + taxe aeroport

Ziua 1: Sosire în Antalya

Zbor spre Antalya. Veți întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.

Ziua 2: Myra- Biserica Sf. Nicolae

Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

Ziua 3: LICIA

Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se a ă plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.

Ziua 4: Efes (Ephesus)

Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să e explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

Ziua 5: Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

Ziua 6: Hierapolis

Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și  somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde  veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul »canelat«. Pe Kalekapisi, »poarta cetații«, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 8: Întoarcerea în București

Autocarul va va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii

Servicii incluse:

 Zbor dus-întors București-Antalia cu bagaj de cala si de mana

 Transfer aeroport-hotel-aeroport

 Ghid vorbitor de limba romana

 Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*

 Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet

 Transportul la obiectivele turistice menționate în broșură

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport:95 €/pers

Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 129 €/pers. (opțional)

Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 109 €/pers.

Excursii opționale (se pot achiziționa doar de la fața locului):

Vizita sat Siringe+ BisericaFecioarei Maria (prânzinclus): 55 euro/pers

Croaziera pe mare la orașul  scufundat Kekova (pranz inclus): 45 euro/pers

Vizita Acvariu: 30 euro/pers

CONDITII DE PLATA:
– La inscriere se achita un avans minim de 100 lei din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta  se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE ANULARE:
–     25% penalizare pentru anularea cu mai mult de 40 de zile inainte de plecare

  • 35% penalizare pentru anularea cu 39 – 27 de zile inainte de plecare
  • 60% penalizare pentru anularea cu 26-15 zile inainte de plecare
  • 75% penalizare pentru anularea cu 14-10 zile inainte de plecare
  • 100% penalizare pentru anularea cu 0 – 9 zile inainte de plecare sau no show

DATE DE PLECARE, TARIFE  !

Date de plecare Bucuresti 2019 Tarif (euro/pers)
06.03.2020 39 euro
13.03.2020 59 euro
20.03.2020 69 euro
27.03.2020 79 euro
03.04.2020 89 euro
10.04.2020 99  euro
17.04.2020 109 euro
24.04.2020 109 euro
01.05.2020 119 euro
08.05.2020 119 euro
15.05.2020 119 euro