Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Această politică intra în vigoare la 25 mai 2018.

INTRODUCERE

Ne angajăm să-ti protejăm și să-ti respectăm confidențialitatea, tinand cont de drepturile tale cu privire la modul în care sunt utilizate informațiile personale.

Pe parcursul activităților noastre, colectam, stocam și procesam informații personale despre clienți, furnizori și alte părți terțe și recunoaștem că tratarea corectă și legală a acestor date va menține încrederea în companie și va asigura derularea corespunzatoare a activitatii noastre.

Această politică stabilește principiile si procedurile de colectare si prelucrare a informatiilor tale personale.

Citeste cu atenție acest text, pentru a înțelege practicile noastre cu privire la informațiile tale personale și modul in care le vom trata.

In conformitate cu legile in vigoare, operatorul de date cu caracter personal este S.C.KRIHA TRAVEL S.R.L cu sediu in Bucuresti, str Trestiana nr 3 bl 8B, sc B ap 44 parter sect 4, Inregistrata la registrul comertului sub numarul: J40/11182/2002, CUI: 14995886.

PRINCIPIILE ACTIVITATII DE PROTECȚIE A DATELOR

In procesul de prelucrare a datelor, respectam principii de bune pactici, care prevăd că informațiile tale personale trebuie să fie:

  • – prelucrate în mod legal, corect și într-o manieră transparentă;
  • – prelucrate în scopuri specificate, explicite și legitime;
  • – adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar;
  • – corecte și actualizate;
  • – menținute doar atat cat este necesar;
  • – prelucrate într-o manieră care asigură o siguranță corespunzatoare.

Prin trimiterea datelor tale esti de acord cu folosirea lor conform prevederilor din această politică. Dacă ne schimbăm politica de confidențialitate, vom posta modificările din această pagină și vom putea plasa anunțuri în alte pagini ale site-ului, astfel încât vei afla despre informațiile pe care le colectăm și de modul în care le folosim în orice moment. Utilizarea continuă a serviciului va insemna faptul că esti de acord cu orice astfel de modificări. Datorită naturii globale a infrastructurii de internet, informațiile pe care le furnizezi pot fi transferate companiilor cu sediul în țări din afara Spațiului Economic European, care nu dispun de protecție similară în ceea ce privește datele tale și utilizarea lor conform celor stabilite în această politică. Cu toate acestea, am luat masurile descrise mai sus pentru a încerca să îmbunătățim securitatea datelor tale și în cazul în care transmitem aceste date unor astfel de companii (altele decât cele de tranzit pe internet), ne vom asigura că tratează informațiile pe același nivel de protecție. Prin transmiterea datelor tale consideam ca-ti dai acordul pentru aceste transferuri.