Despre noi

KRIHA Travel este o agentie de turism si evenimente cu sediul in Bucuresti sect 4, ce va ofera servicii de calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti idividuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii. Suntem pe piata turistica din decembrie 2002, si de atunci am inregistrat o crestere constanta atat in ceea ce priveste numarul de turisti ce aleg sa calatoreasca cu noi, cat si in ceea ce priveste diversitatea si calitatea serviciilor oferite clientilor nostri

Echipa noastra are o experienta cumulata de peste 30 ani in turism si ticketing,contribuie la siguranta derularii cu success a serviciilor turistice pe care le oferim, lucru ce se oglindeste in colaborarile de lunga durata pe care le avem cu diverse corporatii si institutii din Bucuresti si din tara, obtinand astfel bonitate so incredere pe piata turistica romaneasca atat de incercata in ultimii ani, implicand competentele noatre profesionale, innovative si de angajament, pentru a oferi clientilor nostri vacanta si serviciile turistice pe care si le doresc, gama si calitatea serviciilor pe care le asteapta.
Va stam la la dispozitie cu placere pentru a gasi solutii de calatorie la orice cerere venita din partea dumneavoastra. Prin contractele pe care de detinem cu cei mai mari furnizori de servicii turistice din lume: companii aeriene, sisteme de rezervari internationale, turoperatori germani, etc, avem acces la aproape orice produs sau destinatie turistica din lume.
Serviciile noastre sunt orientate numai spre client si cuprind:
-rezervari si bilete de avion
-rezervari la hoteluri in tara si in strainatate, la cele mai mici preturi garantate de catre mari turoperatori internationali
-pachete charter pentru destinatii precum: Grecia, Turcia, Spania, Malta, Emiratele Arabe Unite, etc.
-pachete turistice pe destinatii exotice: Rep. Dominicana, Mexic, Mauritius, Maldive, etc
-city-break-uri
-pachete turistice complexe sub forma de sejururi personalizate sau circuite
-turism specializat: ski, luna de miere, croaziere, concerte, s.a.
-organizari de conferinte sau simpozioane in tara si strainatate
-bilete de odihna si tratament
-asigurari medicale de calatorie
Pentru toate acestea si multe altele, Agentia Kriha Travel se afla permanent la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va asistenta oricand este nevoie.
Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o colaborare de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti.
In cazul in care aceste randuri au reusit sa va capteze macar curiozitatea de a ne testa posibilitatile, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra sau, pentru inceput, contactati-ne chiar si pentru o contra-oferta ca sa va putem dovedi ca ati facut o alegere buna, solicitand serviciile agentiei noastre.